Fa'agaoioi Tusi Taiala ole Slitting Line

1.Tu'u u'amea i luga o le ta'avale fa'apipi'iina, fa'agaoioi le ta'avale i le decoiler.

2. Fetuunai le ogatotonu o le vili i luga o le laina e tasi ma le ogatotonu o mandrels faalua o le decoiler, ona faaluaina mandrels o le decoiler pipii le coil mau i le ogatotonu.

3. Tu'u i lalo fa'amau ta'iala ulu-ulu ma fetaomi i luga o le vili, ona amata lea ona ta'ita'i le ulu fa'atalatala.

4. Si'i i luga le ipu suo ma fa'aloloa, fa'atasi ai ma le ulu o le suo e pa'u i luga o le ipu suo.

5. Press roller presses i luga o le ulu ulu, lea e tulaʻi ai le ulu ulu ma alu i totonu o taʻavale faʻapipiʻi lua.

6. Coil head shearer tipi ese le redundant coil ulu.

7. O lo'o fa'asolo i luga o le ipu fa'alili o le Hole Accumulator (1), ma e ala i le ta'iala i le itu, fetu'una'i le fasimea i le laina pito i luga e fa'atatau i le ogatotonu o le pito i luga o le slitter.

8. Fa'asa'o fa'a'a'a'i pito pito pe a uma ona ta'i i itu ta'itasi.

9. Ina ua uma ona pasi atu i luga o pu accumulator (2), o fasipepa e taunuu i le muai vavaeese, i luga o le laina ogatotonu, fasi pepa e vaelua lelei e ala i le vavaeeseina o tisiketi i luga o le muai vavae ese, ona pasi atu lea i le tensioner.

10. Liliu le ipu ma ta'ita'i fasipepa aga'i le recoiler, ulu o fasipepa e ulu atu i le avanoa o le recoiler pipii, separator & presser bracket sau i lalo i recoiler, pipii tatala tapunia e ulu ulu e pipii mau.Fa'ata'amilo le mandrel solomuli pe tusa ma le lua li'o, fa'alava pito i luga o le tensioner oomi i lalo.

11. Tuu i lalo le ipu o le pu (2) fa'aputu i lalo i totonu o le pu, o le pu e amata ona fa'aputuina le aofa'i o fasi pepa.

12. Tuu i lalo le ipu o le pu (1) fa'aputu i lalo e fa'aputu ai le aofa'i o fasi pepa.

13. E masani ona tamo'e ma fa'asolo i luga fasi matala.

14. A mae'a ona va'aia le u'amea se tasi, lafoa'i le ta'avale fa'aili i luga o le ta'avale.

Tausia ole Laina Slitting

1. Su'u u'u i luga o sprockets & filifili ma ta'iala pou o ta'avale ta'itasi i vaiaso ta'itasi, i luga o le cycloid afi ta'i afa tausaga.

2. Fa'aopoopo le suau'u i bearings i le gutu fa'aopoopo o le Suau'u Fa'alua-Mandrel Decoiler, suiga ta'itasi a'o le'i amataina le laina slitting.

3. Fa'aopoopo le suāu'u i le afi ta'amilosaga o le fa'amau ta'iala ta'i ta'i afa tausaga.

4. Fa'aopoopo le suāu'u i gutu fa'aopoopo i le suāu'u o ta'avale ta'itasi ta'itasi o le Masini Fa'ata'atia, suiga ta'itasi a'o le'i amata galuega;fa'aopoopo le suāu'u e ta'ita'ia ai le nofoa afi i aso ta'itasi;e tatau ona sui le suau'u ga'o i totonu o le atigipusa ta'itasi i le afa tausaga;o le afi autu, cycloid motor ma le saoasaoa faaitiitia e tatau ona lubricated i le suauu faatasi i le afa tausaga.Fa'aopoopo i ai le suāu'u e ta'ita'ia ai pou o le la'au pito i luga ma anufe & anufe i aso ta'i 2-3.

5. Fa'aopoopo le suau'u i le mea fa'aoga ma fa'amau i aso ta'i 2-3 ta'itasi, i luga ma lalo fa'amau naifi i sifi ta'itasi.

6. Mo ta'iala i le itu, i sifi ta'itasi, fa'aopoopo i ai le suāu'u i le vili fa'amau ma fa'amau o le ta'avale lagolago.

7. Mo Slitter, Fa'aopoopo le suau'u i fa'alava o le slitter tasi mo aso ta'itasi 2-3, sui le suau'u mea fa'apipi'i i le atigipusa ta'itasi mo le afa tausaga;fa'aopoopo le suau'u i le afi autu, afi cycloid ma le fa'aitiitia o le saoasaoa fa'atasi i le afa tausaga;i fa'amau i pito o slitting shafts, e tatau ona fa'aopoopo le suau'u i sifi ta'itasi.

8. Reeler Scrap: ta'i afa tausaga, fa'aopoopo le suau'u i le afi ta'avale fa'atasi;i vaiaso ta'itasi, fa'aopoopo le suāu'u i sprockets & filifili.

9. Va'ava'a muamua & fa'atete'e: Fa'aopoopo le suāu'u i le suau'u fa'atasi i le aso.

10. Recoiler: fa'aopoopo le suau'u i le poloka fa'afefe a'o le'i amata galuega ta'itasi;sui le suau'u fa'aoga i le atigipusa i le afa tausaga;fa'aopoopo le suāu'u i le afi ta'itasi i le afa tausaga, ma le lima lagolago o le va'a fa'alava i le sifi.

11. Suauʻu eletise i le nofoaga eletise e suia tasi i le afa tausaga.

12. Fa'aauau siaki vaega ta'itasi pe masaa suau'u po'o le suau'u leakage, ma toe fa'aleleia i le taimi.

13. Siaki i taimi uma pe ua matua vaega eletise, tulaga lamatia le saogalemu ma le saogalemu o feso'ota'iga eletise.


Taimi meli: Iuni-29-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou